Home » Vlees bestellen

Vlees bestellen

Puur Vlees!!

Hoe komt een pakket tot stand.

Alle runderen lopen  jaarrond buiten

Als het dier rijp is om geslacht te worden. wordt het dier naar het slachthuis gebracht.

Als het geslacht is hangt het 14 dagen in de koelcel aan het bot te rijpen. Dan wordt het uitgebeend verdeeld 

Dan is het vlees klaar om een mooi pakket van te maken.  

In een pakket zitten verschillende soorten vlees.

Op de verpakking staat precies vermeld wat er in zit. 

 

Hoe kunt in het bezit komen van dit super vlees?

Ga naar www.buitengenieters.nl

Een pakket puur rundvlees van 10 kilo kost €125. Dat komt neer op €12,50 per kilo. Is dat veel? Voor een dier dat  jaarrond buiten loopt is dit een mooie prijs voor deze kwaliteit rundvlees. vanuit de natuur zo op uw bord!

Bij ons wordt er pas een dier geslacht als deze slachtrijp is.  Om een hele koe in pakketten te verwerken hebben wij 2 weken voor nodig. is dat niet lang? Ja dat klinkt misschien lang, maar ons vlees moet eerst ruim  een week rijpen voordat het aan lapjes gesneden wordt. 

Puur kwaliteit!

Heerlijk rundvlees!

Gewoon thuis op u bord

 

 

Vacuüm Verpakt

Het vlees wordt voor u vacuüm verpakt en voorzien van een sticker, zodat u weet wat voor vlees het is.   

Al het vlees is al voor u ingevroren. Na het inpakken gaat het gelijk de vriezer in. Zo dat het binnen een paar uur keihard bevroren is. 

Waarom  10 kilo?

 Met een pakket van 10 kilo kunnen wij u een veelzijdig pakket aanbieden waar van alles in zit.

Vind u 10 kilo te veel? er zijn ook 5 kilo pakketten                             

 

Het vleespakket van 10 kg kan bestaan uit:

  • Gehakt
  • Rundersaucijsjes
  • Chipolataworstjes
  • Hamburger
  • Sukadelap
  • Hacheevlees
  • Riblap
  • Stooflap
  • Schenkel
  • Poulet/soepvlees
  • Kogelbiefstuk
  • Hollandse biefstuk
  • Entrecote
  • Rundervinken
  • Gehaktballen ( kant en klaar)
  • Rookworst
  • Verse worst
  • Tartaar
  • Rundersnitsel

 

 

los te bestellen (indien op voorraad)

  • Bavette
  • Beef Hammer
  • Brisket
  • Flat iron steak
  • Tomahawk
  • Ossenhaas
  • Picanha
  • Rollade
  • Shortrib
  • Leverworst
  • Rib-eye
  • Ossenstaart
  • Longhaas
  • Diamanthaas
  • Tong
  • Rosbief
  • Rookworst
  • Ezeltje
  • T-Bone
  • Cote de Boeuf

 

EET NIET MEER VLEES! MAAR BETER VLEES WAAR DE HERKOMST VAN BEKEND IS!